Over Howa

In maart 2010 richtte Arthur van Wanrooij Howa Food B.V. op. Zijn eerste medewerkers waren Karel Timmermans en Genevieve Duquesnoy, mensen die hij allang kent en waar hij veel vertrouwen in heeft. Het drietal had op dat moment samen al meer dan 75 jaar ervaring in de horecagroothandel. Zij bundelden hun krachten en maakten Howa Food binnen 5 jaar tot een goedlopende horecagroothandel die zich gespecialiseerd heeft in leveringen aan cafetaria’s, snackbars, sport- en bedrijfskantines en eetcafés.

Omdat er destijds een grote vraag was naar een groothandel in de regio Oss, hebben wij ons daar gevestigd. Inmiddels hebben wij, met de nodige kennis en ervaring, meer dan 450 vaste klanten in de regio Oss. Daarnaast hebben we ook vele klanten buiten deze regio en leveren we zelfs tot wel 3 keer per week in de provincie Zeeland.
Aanvankelijk ging het opstarten wat moeizaam, de mensen moesten wennen aan een nieuwe groothandel. Het werd ons al snel duidelijk, dat een goede relatie op een persoonlijk vlak met je klanten nodig is om een goede service te kunnen bieden. De persoonlijke relatie met de goede service, zoals wij deze nu met onze klanten onderhouden.

Inmiddels zijn we enorm gegroeid, de snelheid waarmee dit ging, en nog steeds gaat, heeft onze verwachting overtroffen. We startten ons bedrijf met een busje en een vrachtwagen en inmiddels bevoorraden we onze klanten en rijdt ook de 6e nieuwe vrachtwagen onze oprit af.

Wij denken dat Howa Food zijn groei mede te danken heeft aan onze grote kennis van food & non-food, de stipte en correcte leveringen, prijsafspraken, facturering en natuurlijk het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Daarnaast ontwikkelen we persoonlijke reclames & campagnes ter ondersteuning voor onze klanten. We zien dat dit stukje persoonlijke aandacht gewaardeerd wordt en het versterkt daarmee onze relatie.

Howa Food B.V. is een jonge & frisse horecagroothandel die vol enthousiasme en kennis van zaken te werk gaat. Ons team speelt hierbij natuurlijk een grote rol en wij kijken er naar uit, om met u als huidige en/of toekomstige klant, een goede band op te bouwen en naar tevredenheid te mogen samenwerken.

Op een goede samenwerking!
Team Howa Foodservice B.V.